понеделник, 19 октомври 2009 г.

Истината за трансферите

Преди около месец аз, Насо Салама, Ицо Мастара, Въртележко, Ванто Попа, Чешмето, генерал Иванов (не е генерал,а подполковник от трудови войски в оставка) и още неколко видни състeзатели от с.Горно Уйно - Кюстендилско,решиме та основаме кооперация "Рубин", с предмет на дейност извличане на дестилати от различни плодове на природата и употребата им.

За целта събраме около 5000 лв.за закупуването на казан.Открихме подходящия уред,като обем и цена на гара Левски - Търговищко.Въртележко беше ходил там да продава малки прасета и донесе една 20л туба ракия - мостра . В сряда употребихме и одобрихме мострата и решихме да се свържем с Левски,с цел започване на преговори.Писмото требаше Генерало да го напише,ама той вече беше в кома,та затова Мастаро го написа.Не помна дали ни чете какво е написал,ама помна,че сички го одобриме.След това Мастаро и Попа занесоа писмото на Цеца Секретарката да го пусне.

Тая па нали е разведена от две години, само за ебане мисли и вместо да прати писмо,пратила факс и не до гара Левски,ами до Левски от Подуяне.Некъде къде петък следобед успех да фокусирам и прочетох какво е написал Мастаро.Пущинякът му с пущиняк зел да се праи на ентелегентен и вместо да каже,че искаме да купиме казано.писал,че се обаждаме от РУБИН за ТРАНСФЕР свързан с КАЗАН.И писал,че парите са готови в банка и понеже е неграмотен вместо 5000 писал 5000000 и за да се направи на по-отворен не лева а евро.Нищо викам,че пратиме друг факс само Дженерал да се събуди.

Га пуснах телевизоро.леле....Левски тръгнали да праат трансфер с Казан и улетеа за Москва.Е те са викам,че лапаме джибрито.На другата сутрин Генерало излезна от комата и му разпраам,като кво е станало,ама той докато не глътна две по сто и пеесе не можа да се концентрира.Когато най-после вдяна каза да пишеме уточнение - опровержение до медиите.Добре ама бехме свършили вече всички мостри и докато го съчиним,то стана сряда.Ониа Батков зе да дига гири,че ще ни даде на прокурора,а ние напълниме гащите,целокупно и поотделно. Викам.че се обадиме на Сашо Диков да си каеме истината,па после ако щат да ни бият,ако щат да ни ебат...Добре ама тоа па не само недовижда ами и недочува.Аз му викам,че се обаждам заради ония кур с трансферите,он вика обажда се Артур.Абе кур бре кур не Артур .

"Ясно - вика -Пламене,запиши го тоя Артур." Обаждам се от Горно Уйно. - казвам аз - Без цинизми бе отворко! - ми отговаря Сашо и т.н. Оказа се,че и с руския е много зле Сашо Диков,щом моя граовски му се виде като развален руски,ама нейсе.Така и по тоя начин не можахме да уточним истината.Остава само тоя сайт като последна надежда.

Димитър Александров

Дерипаска

На летище София,
на новия терминал
току що полет от Русия,
тъкмо е кацнАл
Русоляв мъжага слиза,
афганец,
ветеран
носи куфар за китара
...сигурно е меломан
но вътре има пушка
със оптика и заглушител
Ганьовата снимка
и патрони цял пълнител
Командировъчно от джоба
му леко се подава
Подпис:
Дерипаска
...нещо се задава...
"Такси,
товариш.
..карай към "Леге"
там спешна среща имам
със едно леке.

Предложения за ново име

1.ПФК 1914 АД
2.DANCING STARS 1914
3.Перука и Ко
4.El Debil-1914
5.1914 Евроидиота
6.ПФК Сини Гугутки
7.Казан-Подуяне
8.ДПС 1914
9.Случаен превоз 1914
10.Подуенски балон
11.Макаби Подуяне
12.1914 Донора
13.гара Подуяне
14.Евродебил
15.Говедарци
16.ФК Цигански табор 1914
17.Подуенско Порно