петък, 4 януари 2008 г.

Преди мача с Вердер

Поради примоцията, която ФК Лецки-Подхуене организира, купи билет-спечели пакетче семки, търговците на черното злато около стадиона са подготвени за продажби в нечовешки размери.
Айше Тупузакува от кв. Христо Ботев продава семки от 30г., но такъв интерес към "вестниците за зъбите" не е виждала от години:
-Приготвила съм специален сорт, наречен "самолетски оле", най-едрите семки, припикани от бременна циганка вместо сол. На пакетчето има скрач карта при изтриването на която можеш да спечелиш-една нощ с Хамил Хангелов, Циганския Деку, Мариан Угнян, Митку Тлакийски, Урсула 5-ков и други участници в ШЛ.
Гонзало Красимиро от Венецуела е бивш главен готвач на гурме хоремага-Говеждия Рог в подуене. На импровизиран щанд пред стадиона е приготвил дегустация от 8 вида семки, от традиционните Хаджи Димитър Превазходна до хита на автогарата в Подуене-Патешко магре със семки от Юница в сос от Бивол.
Подуенски бизнесмени подготвят шампанизирана мастика с която ще понесат по-леко немския бой.
Освен това ръководството на отбора от крайния квартал е подготвило и други изненади. Един от зрителите ще има правото да пипне дупенцето на Изпълнителния директор, в момента в който той го покаже.
Собственика на отбора Тодур Патков, наред с Агент Николай(бивш кандидат президент), Кмета Боклукойко Борисов и още трима останали живи привърженици на отбора са приготвили специална хореография за мача. Преди първия съдийски сигнал-стотици бали с боклука на Софиянци ще полетят към пистата под звуците на Чшайе Шукарие.
След мача, едноминутно мучане ще освободи напрежението от поредната издънка на "футболните идиоти на Европа".
Кмета е осигурил градския транспорт да извозва все още останалите мазохисти от стадиона до родните им села.Партито ще се състои във фолк клуб "пак ни БИАТ".
Специално от Израел-Майкъл Чорни е изпратил самолет пилотиран от последователи на Бен Ладен.Той ще направи тур за овации около стадиона в близкото до София село Подхуене.

1 коментар:

Unknown каза...

Този блог е доказателство за големите комплекси сред някои фенчета на ЦСКА.

След, като Левски е толкова по-слаб отбор, как така има повече победи срещу великите армейци ?

Ако Гонзо е слаб футболист, то кое е по-слабо от слабо, визирайки защитата на ЦСКА срещу Гонзо ?

Да сте живи и здрави, само с тези блогчета ще си останете :)